fbpx
  • Škola jahanja

Škola jahanja

Jahanje konja je doživljaj koji je gotovo nemoguće opisati riječima. Pitajte Taličnog Toma ili Johna Waynea i reći će vam isto. Jednostavno morate uskočiti u sedlo i otkriti ljubav za cijeli život. Te prekrasne životinje vrlo brzo će vam se podvući pod kožu, a vi ćete iz prve ruke otkriti što je to toliko čarobno u njima da im se ljudi uvijek iznova vraćaju.

Ako volite konje barem upola kao i mi, drage volje ćemo vas naučiti kako jahati te plemenite životinje i u tome beskrajno uživati. Bilo da ste rekreativac, iskusniji jahač ili vam je ovo prvi susret s konjima, kod nas ste uvijek dobrodošli. Na kraju krajeva, jahanje je zapravo cjeloživotno učenje, a mi ćemo se potruditi da svakog polaznika dobro upoznamo s našim konjima i zajedno naučimo potrebne vještine.

Naš program trenutno uključuje individualne satove jahanja, terensko jahanje i školicu za djecu stariju od 10 godina.

I nemojte misliti da ste prestari za ovakve avanture. Jahanje je namijenjeno ljudima do duboke starosti, a osim što je zabavno, poboljšava kondiciju, jača mišiće i pomaže u trošenju kalorija. Također, dokazano je kako jahanje ima anti-depresivni i umirujući učinak te jača vezu čovjeka s prirodom, stoga strpajte par mrkvi u džep i posjetite nas na Ranchu Kurilovec da vidite kako sve to izgleda uživo, iz prve ruke.

Cijena škole jahanja je 100 kn za školski sat (45 min).


skola_jahanja_6
skola_jahanja_12
Konjcki Klub  Ranch Kurilovec 05
Konjcki Klub  Ranch Kurilovec 04
skola_jahanja_8
Konjcki Klub  Ranch Kurilovec 09
skola_jahanja_15
skola_jahanja_13
skola_jahanja_9
skola_jahanja_14
Konjcki Klub  Ranch Kurilovec 06
skola_jahanja_10
Konjcki Klub  Ranch Kurilovec 01
Konjcki Klub  Ranch Kurilovec 03
Konjcki Klub  Ranch Kurilovec 07
Konjcki Klub  Ranch Kurilovec 00
Konjcki Klub  Ranch Kurilovec 11
skola_jahanja_7
skola_jahanja_11

U skladu s novom europskom regulativom, Ranch Kurilovec je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naših web stranica, prikaz sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Kolačići su anonimizirani te u svakom trenutku možete kontrolirati i konfigurirati postavke kolačića u vašem Internet pregledniku. Više informacija