fbpx
  • Team building

Team building

U davna vremena, svako indijansko pleme koje je držalo do sebe imalo je zadatak koji se morao savladati kako bi mladić ušao u svijet odraslih. Ta nekakva "old school" verzija team buildinga obično je zahtijevala da mlađahni dečko vlastitim rukama eliminira bizona, teškog brat bratu punu tonu žive vage, ili da preživi deset dana u divljini bez kučeta i mačeta.

Na svu sreću, današnji oblici team buildinga postali su puno ugodniji i bezopasniji, a jednu zabavnu team building priču pronaći ćete i na našem Ranchu Kurilovec. Naime glavne zvijezde ove ponude su paintball (paintball Sparta)streličarstvo i seoska olimpijada.

Za one koji se još nisu upoznali s paintballom, recimo da je scenarij sljedeći: pojavite se na ranču s grupom prijatelja ili kolega (što više, to bolje), dobijete svu potrebnu opremu poput odijela, maske, preciznih markera - puške s kuglicama s bojom i već nakon nekoliko jednostavnih uputa spremni ste za borbu.

U streličarstvu se pretvarate u Robin Hooda i, nakon kratkog predavanja u kojem ćete naučiti kako baratati lukom i strijelom, spremni ste za natjecanje koje se boduje i u kojem ćete zasigurno mnoge strijele rascijepiti po pola.

Seoska olimpijada od Vas zahtjeva spretnost, brzinu i snagu pravog seljaka, a sve to uz timski rad jer suočit ćete se sa teškim izazovima poput potezanja užeta, bacanja potkova, utrke u vrećama, štafete sa sa balama slame i slično.

Osim navedenih aktivnosti moguć je i najam prostora za fešte i zabave, a u sklopu same kuće dočekat će vas biljar, stolni nogomet, pikado, veliki plinski roštilj, roštilj na ugljen, kotlić za gulaš, sanitarni čvor, šank, hladnjaci, razglas i krasna priroda dokle god vam pogled seže. Ako vas više privlače ležernije varijante team buildinga, ispred kuće se nalazi i velika livada za nogomet ili badminton, a s obzirom da se radi o ranču, naravno da se može organizirati i jahanje konja.


Team Building Ranch Kurilovec 19
team building 32
Team Building Ranch Kurilovec 23
Team Building Ranch Kurilovec 14
Team Building Ranch Kurilovec 08
Team Building Ranch Kurilovec 06
Team Building Ranch Kurilovec 01
team building 29
Team Building Ranch Kurilovec 18
Team Building Ranch Kurilovec 24
team building 31
team building 30
team building 43
Team Building Ranch Kurilovec 15
Team Building Ranch Kurilovec 07
team building 36
team building 37
team building 38
team building 28
team building 35
team building 42
Team Building Ranch Kurilovec 03
Team Building Ranch Kurilovec 17
team building 34
team building 41
team building 40
team building 39
Team Building Ranch Kurilovec 21
team building 33

U skladu s novom europskom regulativom, Ranch Kurilovec je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naših web stranica, prikaz sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Kolačići su anonimizirani te u svakom trenutku možete kontrolirati i konfigurirati postavke kolačića u vašem Internet pregledniku. Više informacija