fbpx
  • Proslave / zabave

Proslave

Monopoly s obitelji, karirani džemperi, tečaj veganskog kuhanja, sve su to krasne stvari koje čine život ljepšim. No, dođu ponekad ti trenuci u kojima čeznete za malo više zabave i veselja uz najdraže ljude. Ako vam ti isti ljudi ne stanu u dnevni boravak, povedite ih sve na Ranch Kurilovec i organizirajte slavlje u srcu prirode.

Dragi kumovi, kume, slavljenici i ostali narode, evo što danas imamo na meniju:

Momačke večeri: Poznate i kao male svadbe bez pristupa javnosti. Obično kreću vrlo kulturno, uz zdravicu, topli smiješak i stisak ruke svih prisutnih. Poslije ponoći, ajme majko. Kao podivljale Pepeljuge. Ako se pronađe mladoženju unutar tri dana i nitko ne završi s kaznenom prijavom, operacija se smatra uspješnom. Kako ne biste cijelu večer igrali monopoly i pleli džempere, na ranču će vas dočekati i ostale društvene igre poput stolnog nogometa, biljara, pikada i alkotestera.

Na raspolaganju su vam također i veliki plinski roštilj i roštilj na ugljen, kotlić, šank, hladnjaci, sanitarni čvor i puno hektara prirode oko vas. Ako želite zabavu s više adrenalina, možemo ubaciti i paintball na poligonu u sklopu ranča ili jahanje zmajeva. Dobro, još nemamo zmajeve, ali shvatili ste poantu. Taj dan vi ste gazda ranča i mi ćemo napraviti sve da ga preživite :) Za susjede ne brinite, nema ih u krugu par kilometara.

Djevojačke večeri: Vidi pod momačku, samo s ljepšim haljinama i više balona.

Rođendani/krstitke/proslave: 40-godišnjica mature, rođenje blizanaca ili nova zlatna ribica, koji god bio razlog za slavlje, uvijek ste dobrodošli. Kao i na sve ostale događaje, možete donijeti vlastitu hranu i piće te samo iznajmiti naš prostor ili prepustiti sve nama i našim catering partnerima Zvona catering.

Ono po čemu se naše proslave posebno razlikuju od klasičnih je predivna okolna priroda ukrašena konjima, ovcama, psima i svime ostalim što čini jedan pravi ranč.


Proslave Ranch Kurilovec 17
Proslave Ranch Kurilovec 18
Proslave Ranch Kurilovec 13
Proslave Ranch Kurilovec 01
Proslave Ranch Kurilovec 02
Proslave Ranch Kurilovec 03
Proslave Ranch Kurilovec 10
Proslave Ranch Kurilovec 06
Proslave Ranch Kurilovec 07
Proslave Ranch Kurilovec 08
Proslave Ranch Kurilovec 09
Proslave Ranch Kurilovec 11
Proslave Ranch Kurilovec 12
Proslave Ranch Kurilovec 14
Proslave Ranch Kurilovec 04
Proslave Ranch Kurilovec 05
Proslave Ranch Kurilovec 15
Proslave Ranch Kurilovec 16
Proslave Ranch Kurilovec 19
Proslave Ranch Kurilovec 20
Proslave Ranch Kurilovec 21

U skladu s novom europskom regulativom, Ranch Kurilovec je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naših web stranica, prikaz sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Kolačići su anonimizirani te u svakom trenutku možete kontrolirati i konfigurirati postavke kolačića u vašem Internet pregledniku. Više informacija