fbpx
  • Kontakt

Kontakt

Ranch Kurilovec

Zelena aleja 6
HR - 10 410 Velika Gorica
Croatia

Tomislav Stepanić

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.ranchkurilovec.hr
+385 91 548 9610

Facebook
Instagram

Kontakt za školu jahanja

Ivana Gregurek

+385 95 905 4198

Kako do nas?

Novi Zagreb

Ako dolazite iz smjera Novog Zagreba, preko Buzina, vozite ravno kroz cijelu Veliku Goricu (prođete McDonalds) i skrenite desno na semaforu za «Pokupsko, Velika Buna». Dalje vozite ravno oko 2 km, prođite prvi semafor i 200 metara poslije semafora skrenite u prvu ulicu lijevo. Nakon 200 m s desne strane vidjet ćete ulaz u ranč. (Brži put je ako se u Buzinu popnete na autoput za Varaždin, pa odmah, nakon svega 300 metara skrenete desno na autoput za Veliku Goricu i dalje pratite upute na kraju ovog teksta)

Zagreb istok

Ako dolazite iz istočnog dijela Zagreba, najkraći put je preko Domovinskog mosta. Kad prijeđete most vozite samo ravno do Velike Gorice. Na velikom raskrižju gdje se desno ide za centar Velike Gorice, a lijevo starom cestom do Siska, vi produžite ravno. Vozite ravno oko 2 km, prođite prvi semafor i 200 metara poslije semafora skrenite u prvu ulicu lijevo. Nakon 200 m s desne strane vidjet ćete ulaz u ranč.

Zagreb zapad

Ako dolazite obilaznicom iz zapadnog dijela Zagreba, nemojte sići na prvom skidanju za Veliku Goricu i Buzin, već produžite ravno oko 350 m i skrenite desno na autoput za Veliku Goricu. Dalje samo pratite znakove za Velika Gorica Jug. Nakon što siđete sa autoputa naći ćete se na nadvožnjaku. Odmah nakon silaska sa nadvožnjaka skrenite desno (ako dođete do semafora znači da ste promašili to skretanje u desno) i nakon 200 m s desne strane vidjet ćete ulaz u ranč.

U skladu s novom europskom regulativom, Ranch Kurilovec je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naših web stranica, prikaz sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Kolačići su anonimizirani te u svakom trenutku možete kontrolirati i konfigurirati postavke kolačića u vašem Internet pregledniku. Više informacija