Skip to main content

Vjenčanja

Dobrodošli na Ranch Kurilovec, mirno i očaravajuće mjesto za vjenčanja smješteno u bujnom zelenilu Velike Gorice, samo na korak od Zagreba. Naš ranč nudi jedinstvenu kombinaciju prirodne ljepote i rustikalnog šarma, stvarajući savršeno okruženje za vaš poseban dan. Zamislite razmjenu zavjeta usred prostranih zelenih livada, sa gracioznim konjima koji pasu u daljini i mirnoćom prirode koja vas okružuje. Posebnu pažnju pridajemo svim detaljima koji su potrebni da bi Vaš dan pretvorili u nezaboravno iskustvo.

Vjenčanja u dvorani

Naša rustikalno-industrijska svadbena dvorana jedinstvenog šarma pruža elegantan i ugodan ambijent za do 250 gostiju. Slavlje obično započinje vani, u hladu naših stabala, gdje goste dočekuju piće dobrodošlice i izbor hladnih predjela, podsjećajući na šarmantnu vrtnu zabavu. Kako večer napreduje, slavlje se seli unutar dvorane gdje vas čeka toplo i ugodno okruženje obasjano lampicama gdje se nastavljaju ples i večera. Autentična rustikalna dvorana u kombinaciji s modernim sadržajima osigurava besprijekorno i nezaboravno iskustvo.

Vjenčanja na otvorenom

Za one koji sanjaju o vanjskom vjenčanju, Ranch Kurilovec nudi zaista jedinstvenu opciju. Tijekom toplih ljetnih noći, pretvaramo naše dvorište u čarobno mjesto za vjenčanje, s stolovima postavljenim pod otvorenim nebom, ispod zvijezda i toplog sjaja lampica. Ova opcija jedinstvena je u našoj regiji i nudi romantičnu i intimnu atmosferu koja će očarati vaše goste i stvoriti trajne uspomene. U slučaju lošeg vremena proslavu uvijek možemo preseliti u dvoranu.

Savršeno mjesto za reći DA

Naša Aleja oraha pruža zapanjujuće lijepu kulisu za vaš obred vjenčanja. Ceremonije se obično održavaju neposredno prije zalaska sunca, iskorištavajući zlatni sat dok sunce obasjava bujnu zelenu pozadinu, stvarajući savršenu scenografiju za vaše fotografije. Ova prirodna katedrala, koju formiraju visoka stabla oraha, nudi intimno i mirno okruženje za izmjenu zavjeta. U slučaju da vrijeme nije savršeno, nudimo i natkrivene alternative kako bi vaš dan bio poseban kako ste i planirali.

Fotografiranje

Na Ranchu Kurilovec naši mladenci imaju na raspolaganju brojne slikovite kutke za svoje vjenčane fotografije, osiguravajući da je svaki trenutak njihovog posebnog dana prekrasno zabilježen.. Bilo da je riječ o mirnoj pozadini zelene livade, romantičnoj šetnji kroz šumu, poziranju pokraj naših gracioznih konja, šarmantnoj sceni s našim poznatim retro plavim autobusom ili mirnoj osami našeg jezera, pružamo raznolike prekrasne mikrolokacije koje obećavaju zadivljujuće fotografije. Uvjereni smo da će svaki fotograf sa lakoćom kreiratizadivljujuće fotografije za vašu uspomenu. Ova usluga je besplatna za naše mladence i njihove goste, a za ostale je dostupna uz naknadu.