Skip to main content

Team building

Tako romatično, tako uzbudljivo …

Rekreacija na otvorenome

U davna vremena, svako indijansko pleme koje je držalo do sebe imalo je zadatak koji se morao savladati kako bi mladić ušao u svijet odraslih. Ta nekakva “old school” verzija team buildinga obično je zahtijevala da mlađahni dečko vlastitim rukama eliminira bizona, teškog brat bratu punu tonu žive vage, ili da preživi deset dana u divljini bez kučeta i mačeta.

Na svu sreću, današnji oblici team buildinga postali su puno ugodniji i bezopasniji, a jednu zabavnu team building priču pronaći ćete i na našem Ranchu Kurilovec. Naime glavne zvijezde ove ponude su paintball (paintball Sparta)streličarstvo i seoska olimpijada.

Za one koji se još nisu upoznali s paintballom, recimo da je scenarij sljedeći: pojavite se na ranču s grupom prijatelja ili kolega (što više, to bolje), dobijete svu potrebnu opremu poput odijela, maske, preciznih markera – puške s kuglicama s bojom i već nakon nekoliko jednostavnih uputa spremni ste za borbu.

U streličarstvu se pretvarate u Robin Hooda i, nakon kratkog predavanja u kojem ćete naučiti kako baratati lukom i strijelom, spremni ste za natjecanje koje se boduje i u kojem ćete zasigurno mnoge strijele rascijepiti po pola.

Seoska olimpijada od Vas zahtjeva spretnost, brzinu i snagu pravog seljaka, a sve to uz timski rad jer suočit ćete se sa teškim izazovima poput potezanja užeta, bacanja potkova, utrke u vrećama, štafete sa sa balama slame i slično.

Osim navedenih aktivnosti moguć je i najam prostora za fešte i zabave, a u sklopu same kuće dočekat će vas biljar, stolni nogomet, pikado, veliki plinski roštilj, roštilj na ugljen, kotlić za gulaš, sanitarni čvor, šank, hladnjaci, razglas i krasna priroda dokle god vam pogled seže. Ako vas više privlače ležernije varijante team buildinga, ispred kuće se nalazi i velika livada za nogomet ili badminton, a s obzirom da se radi o ranču, naravno da se može organizirati i jahanje konja.